Naast mijn werk als jobcoach ben ik ook aan de slag als auteur om de kennis rond het zoeken naar werk en de rol van succesvolle communicatie te delen.

Job zoeken: check, geschreven door Wim Coppieters en Catherine Ruys. Meer info vind je HIER.

A little more conversation, de weg naar impactvolle dialoog, geschreven door Wim Coppieters en Catherine Ruys. Meer info vind je HIER.


De boeken:

Job zoeken: check, geschreven door Wim Coppieters en Catherine Ruys

Dit werkboek is geschreven voor al wie zich op de arbeidsmarkt begeeft. De zoektocht naar een baan begint niet bij een vacature, maar bij de wijze waarop je als sollicitant je zoektocht beleeft en hoe je deze ervaring kan optimaliseren.


A little more conversation, geschreven door Wim Coppieters en Catherine Ruys

Dit boek is deel één van een multimediale trilogie waarin we professionals willen ondersteunen bij het ontwikkelen van een communicatie waarin je niet alleen je impact vergroot, maar ook duurzaam betere relaties installeert. We beschrijven verschillende technieken waar we zelf ooit in onze loopbaan baat bij hebben gehad, of waar we door geboeid of geraakt werden. In dit boek bieden we verschillende handvaten die inzichten bieden voor eenieder die wil stilstaan bij en reflecteren over de kwaliteit en efficiëntie van de eigen communicatie. In die zin is het een generiek boek; laagdrempelig geschreven kan het zowel nuttig zijn voor de student, de leraar, de ouder, de hulpverlener, de leidinggevende, de advocaat of eender welke professional wiens succes recht evenredig samengaat met de kwaliteit van de communicatie.


Over de auteurs:

Wim Coppieters:

Outplacement en HR-consultant, trainer en loopbaanbegeleider. Helpt mensen in de zoektocht naar hun professionele zelf.
LinkedIn Wim

Catherine Ruys:

Organisatie- en strategisch HR-consultant, sociaal bemiddelaar, assessor en loopbaancoach. Begeleidt bij doorbraken bij verandering of bij conflict.
www.dcrconsulting.be