Door de pandemie Covid19 vrees ik dat er een reorganisatie op til is. Ik vraag me af wat ik naast mijn activiteit als receptioniste nog kan doen?

De gevolgen van het coronavirus voor de Belgische bedrijven worden meer en meer voelbaar. Niet verwonderlijk dus dat jullie zich zorgen maken over je job. Volgens een bevraging in opdracht van ‘Het Nieuwsblad’ vreest één op acht Belgen tussen 25 en 54 jaar zijn job kwijt te geraken door de gevolgen van de Coronacrisis. Ben jij ook bang om je job kwijt te geraken? Wacht dan niet tot het te laat is, maar neem vandaag nog je voorzorgen en bestel tijdig je loopbaancheque.

Eens je werkloos bent, heb je immers geen recht meer op loopbaancheques. Een loopbaancheque blijft 3 maanden geldig om op te starten. Eens je opgestart bent, heb je één jaar de tijd om de vier uur te doorlopen.

Loopbaanbegeleiding is een individuele vorm van begeleiding waarbij je met een loopbaancoach jouw specifieke werksituatie onder de loep neemt en bekijkt welke mogelijkheden je hebt om je werksituatie te veranderen of te verbeteren.

Werk en woon je in Vlaanderen en heb je meer dan zeven jaar werkervaring, dan heb je recht op een loopbaancheque. Je kan deze bestellen via www.vdab.be/loopbaancheques.

Wil je loopbaanbegeleiding bij Catherine Ruys in Brugge of in Gent?  Mail naar catherine@tweg.be en je krijgt ons boek er gratis bij!

Wil je loopbaanbegeleiding bij Wim Coppieters in Oost- Vlaanderen? Mail naar wim@uwloopbaancoach.be en je krijgt ons boek er gratis bij!